Skala hjullæsser (begynder) 1:24 2,4Ghz RTR | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Skala hjullæsser (begynder) 1:24 2,4Ghz RTR

685,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 22517

Lille RC-hjullæsser til begyndere i skala 1:24 med alle almindelige funktioner som f.eks. frem/tilbage, højre/venstre, løfte/sænke skovl - selv lyden og lyset kan tændes/slukkes via senderen. Skala-modellen har et 2WD baghjulstræk med en kraftig elmotor og hurtig led styring, som gør det muligt for hjullæsseren at dreje til højre og venstre i midten for at ændre kørselsretningen.

Hoved armen med skovlen giver nok kraft selv til tungere belastninger. Med gummi dækkene til optimal fremdrift i terræn og det stænktætte design er dette redskabsvogn maskine fuldt ud egnet til udendørs brug. Leveringsomfanget indeholder allerede alt, hvad der er nødvendigt for at betjene modellen - kun batterierne til den fejlsikre 2,4 GHz-fjernbetjening skal stadig købes (2x 1,5 V AA-batterier).

Det medfølgende 7,4V 600 mAh Li-Ion-batteri med BEC-stik kan oplades på kort tid via det medfølgende USB-opladerkabel. Takket være det indbyggede stiki fartpiloten (JST-BEC) passer også en række andre batterier til tilbehør i modellen. Hjullæsseren leveres i en transportkasse af høj kvalitet med smukt tryk og polystyren indlæg, så den kan opbevares godt beskyttet i hvileperioder.

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare