Kuhn Bigballe presser | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Kuhn Bigballe presser

675,00 kr.
Fragt omk. tillægges

Kuhn-gruppen har bygget firkantballepressere i 30 år - i LSB 1290iD storballepresseren har landbrugsmaskin producenterne kombineret al deres erfaring fra erfaring samt innovativ og intelligent teknologi.

Sammenlignet med konventionelle storballepressere er den originale LSB 1290 iD - forkortelsen står for "intelligent-density" - i stand til at producere firkantballer med op til 25 % højere densitet. Fordelen: Højere balletætheder gør logistik og håndtering mere effektiv, når der samles hø og halm. Men LSB 1290 iD er ikke kun hjemme i konventionelle afgrøder. Dens innovative teknologi gør det også muligt at bruge det i kulturer, der bruges til at generere energi og biomasse.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 577 g.
Dimensioner: 23 cm × 16,5 cm × 13 cm
Priser er inkl. moms

Firkantballer og hjulklodser medfølger til naturskøn fremvisning Til høst kan pick-up'en sænkes efter transport. Så viser 1:32-modellen af ​​Kuhn LSB 1290iD storballepresseren sine prototypiske høstfunktioner. Opsamlingsvalsen kan drejes, holderullen reagerer fleksibelt og sidestyrehjulene kan nu også drejes og drejes. Originalen kan gengives lige så prototypisk på modelchassiset.

Bagakslen er styrbar, og begge aksler er desuden affjedret på bladfjedre, så selv storballepresserens realistiske affjedringskvalitet kan ses, når der arbejdes med trailer i ujævnt terræn. 
Men udkastrammen kan også foldes ned bagtil, som i begyndelsen af ​​høsten, den bagerste stige er lige så bevægelig. Hjulklodserne kan tages af og placeres på dækkene. Selvfølgelig kommer WIKING-modellen også med en firkantballe for at perfektionere den naturskønne præsentation af Kuhn LSB 1290iD storballepresseren.

Skala:1:32
Udgivelsesår:2015
Varekategori:Serie
Original producent:Kuhn
Udførelse:Design original producent/Wiking


OBS: Pyntemodeller til voksne samlere. Ikke egnet til børn under 14 år.Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare