John Deere 990 Ballepresser | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

John Deere 990 Ballepresser

475,00 kr.
Varenummer: 077316

John Deere 990 Ballepresser. Bygget i Wikings velkendte kvalitet i en ting mellem tysk grundighed og støbt i Diecast med mange fine detaljer. Vognen her kan tippe normalt og side tippe hvis det ønskes.1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms

Denne 1:32 præcisionsmodel viser alle kvaliteterne ved sin John Deere -model! Med 990 rundballepressen har WIKING opnået et modelfremstillende kup. For første gang viser en rundballepresser i den internationalt foretrukne landmandsskala de autentiske tekniske detaljer i sin model med imponerende funktionalitet. WIKING miniaturiserer det innovative frigivelseskoncept på 4,3 tons rundballepresser, ligesom hvis det var en demonstrationsmodel. Fordi mens konventionelle pressere har brug for 15 sekunder bare for at skubbe rundballen ud, gør WIKING -modellen det på bare fem sekunder. 
Skalaentusiasten genkender straks, hvordan denne effektivitetsfordel er opnået af de ressourcestærke designere på John Deere.
Det nye hurtige aflæsningssystem fungerer med en ny type "gardin" -system, 
der erstatter den konventionelt trætte baghætte. Faktisk bruger WIKING også et fleksibelt "gardin" til den 32 -foldede miniaturisering, som gør det muligt for den medfølgende rundballe at rulle ud på sekunder, når den løftes - en overbevisende blanding af materialer! Spændte fjedre ligger i dvale under sidedækslet: 32 model beskrevet. OBS: Pyntemodeller til voksne samlere. Ikke egnet til børn under 14 år.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare