JCB Fastrac 8330 1:32 | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

JCB Fastrac 8330 1:32

760,00 kr.
684,00 kr.
Fragt omk. tillægges
Varenummer: 077848

Fastrac 8330 er det nye flagskib fra JCB. Med sin 348 HK traktor miniaturiserede WIKING multifunktionelle traktorer efter præsentationen til 25-årsdagen for Fastrac. 

Fra chassis til de karakteristiske karrosserielementer til førerens cockpit, de traditionelle modelbyggere lægger stor vægt på Fastrac. Naturligvis blev et komfortsæde med de forskellige kontrolelementer gengivet i den nye Command Plus-førerhus. JCB Fastrac i 1:32 forbereder model sjov med det samme Hos WIKING er der skabt en meget detaljeret model med for- og bagdæk, der har en landbrugsprofil. 

1
+
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


 Derudover er de fine komponenter i udstødningen, spejle, adgangs dør og trapper samt frontvægten til JCB Fastrac i 1:32. Den fint detaljerede svingaksel foran, men også den nøjagtigt styrbare foraksel.

 Både de nederste og øverste led foran og bag er helt bevægelige, og det samme gælder for de drejelige udvendige spejle. Mens de to kabindøre kan åbnes og dermed giver et endnu bedre overblik over cockpittet, kan højden på den bageste kobling justeres.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare