Claas Xerion 4500 hjulstræk 1:32 | Hobbytraktor.dk
VI LEVERER VAREN 1-5 DAGE EFTER DIT KØB
DIN SPECIALIST I MODEL MASKINER
FRAGT 75 DKK / FRI FRAGT FRA 1500DKK

Claas Xerion 4500 hjulstræk 1:32

734,41 kr.
Varenummer: 077853

Kravene i landbruget til de kraftgenererende maskiner ændrer sig - Claas i Harsewinkel følger med en innovativ karakter. Resultatet er en konsekvent videreudvikling af den succesrige systemtraktor fra Claas. Med Claas Xerion overrasker WIKING samlere på en præcisionsskala - 1:32-modellen fejrer sin premiere med konventionelt hjuldrev. Den mægtige systemtraktor ser imponerende ud og er et imponerende kvalitet.

1
+
Tilføj til kurv
Vægt: 950 g.
Dimensioner: 29 cm × 16,5 cm × 16,5 cm
Priser er inkl. moms

WIKING bygger 1:32-modellen med en komplet metalgulvkonstruktion, motorhjelmen og rammen omkring motoren er også lavet af zinkstøbte elementer. Kølergitteret indsættes som en separat del lavet af plastik, og lys bruges også prototypisk bagpå. 


De bageste skærme er lavet af metal. Hjulversionen af ​​Xerion har sine forskærme lavet af plast samt topstang, tank, udstødning, trin og spejle. Nederste led og efteraksel efterligner imponerer med deres absolut robuste metalstabilitet. I overensstemmelse med den mangeårige WIKING-filosofi skinner førerhuset indvendigt og udvendigt med et højt detaljerings niveau - alle betjeninger af Xerion-føreren er modelleret efter målestok. Forlygterne er også trykt, mens de to allround-lys er fastgjort foran til højre og venstre for førerhuset. Konstruktionen af ​​1:32 præcisionsmodel muliggør en meget detaljeret svingaksel og en styrbar foraksel. 

De øvre og nedre led er også designet til at være bevægelige foran og bagpå, og begge udvendige spejle kan drejes bredt og funktionelt til højre og venstre. Naturligvis kan den venstre dør åbnes, og højden på den bageste kobling kan justeres. Førerhuset kan drejes for at tage hensyn til traktorens funktionsprincip. Udskrivningen lader intet tilbage at ønske.


Vægt:1:32
Udgivelsesår:-
Varekategori:Seriemodel
Original producent:Wiking
Udførelse:Design original producentOBS: Pyntemodeller til voksne samlere. Ikke egnet til børn under 14 år.Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare